<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://www.wandelblogdidierreynaert.be

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service

This Page

has moved to a new address:

http://www.wandelblogdidierreynaert.be

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Wandelblog Didier Reynaert: Nationale wandeldag (2013)

woensdag 20 februari 2013

Nationale wandeldag (2013)

Naar jaarlijkse gewoonte wordt op de laatste zondag van februari de Nationale Wandeldag georganiseerd. Dit jaar kan men op stap gaan in Bornem, Kortrijk of Overmere-Donk.


In Bornem wordt de tocht georganiseerd door de wandelclub Kadee. Deze club viert dit jaar zijn 45ste verjaardag. Men kan starten vanuit het "Breeven".

Twee wandelclubs organiseren voor West-Vlaanderen de tocht vanuit Kortrijk : nl WSK Marke en de Waterhoekstappers uit Heestert. Hier kan men van start gaan vanuit het VTI.

De Boerenkrijgstappers verzorgen vanuit Overmere-Donk de tocht voor de provincie Oost-Vlaanderen. De wandelaars kunnen hier de wandelschoenen aantrekken in de Festivalhal aan het Donkmeer.

Alle informatie vind je op de site : http://www.nationalewandeldag.be/De Vlaamse Wandelfederatie (VWF) organiseert haar nationale wandeldag vanuit Heverlee (Leuven): http://www.vwf.be/nationale_wandeldagen.
WSP Heverlee-Leuven is de inrichtende wandelclub. UNICEF België werkt samen met de organisatoren van de tocht om hun campagne stap-na-stap-dichter-bij-school bekend te maken bij een breed publiek.

Veel wandelplezier.

Labels:

0 Comments:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage