<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://www.wandelblogdidierreynaert.be

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service

This Page

has moved to a new address:

http://www.wandelblogdidierreynaert.be

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Wandelblog Didier Reynaert: 5 januari 2013 : Heist (Euraudax) (25km)

zaterdag 5 januari 2013

5 januari 2013 : Heist (Euraudax) (25km)


Voor de eerste wandeling van het nieuwe jaar reden we naar de kust. Vanuit Heist (camping Vuurtoren) vertrokken we voor een Euraudax-tocht van 25km. Dirk was de baankapitein van dienst en Willy was verantwoordelijk voor de inschrijvingen. Bij aankomst begroetten we de vele bekenden en wensten iedereen een gelukkig en voorspoedig nieuw(wandel)jaar.
We waren hier reeds voor de 5de maal te gast en de voorbije jaren stapten we telkens 50km. Dit jaar schreven we ons in voor de eerste lus van 25km.

  
Om 9h stipt gingen we van start via de zeedijk van Heist en liepen door het Willemspark naar Duinbergen. In de straten van Heist waren we ondertussen de "visserskapel" gepasseerd. We stapten rond het Zegemeer in Knokke en via de Knokse Zeedijk bereikten we na bijna 9km de eerste wagenrust aan het Vuurtorenplein.

 

Daarna trokken we doorheen de villawijken van Het Zoute en wat verder stuurde een wandelpad gelegen langs de kust ons in de richting van Het Zwin. Via wandelpaden doorheen de mooie natuur bereikten we de wijk Oosthoek, waar we een tweede wagenrust hadden.

 

Daarna wandelden we terug via de "Royal Zoute Golf Club" naar Knokke. We wandelden voorbij het stadhuis van Knokke en liepen via rustige wegen terug naar de startplaats in Heist. Na afloop aten we nog een kom soep met brood en namen afscheid van de andere wandelaars. Wat later vertrok de uitgedunde groep wandelaars voor de 2de lus van 25 km richting Zeebrugge.

Hier kun je enkele foto's bekijken : Heist 5 januari 2013

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage