<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://www.wandelblogdidierreynaert.be

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service

This Page

has moved to a new address:

http://www.wandelblogdidierreynaert.be

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Wandelblog Didier Reynaert: Wandelen over de "schreve" in Noord-Frankrijk

zaterdag 12 mei 2012

Wandelen over de "schreve" in Noord-Frankrijk

In het Noorden van Frankrijk, dus net over de grens met onze zuiderburen kan men prachtige wandelingen maken. Geïnteresseerden moeten beslist eens gaan kijken naar de site van www.tourisme-nord.fr/nl .

Er zijn eveneens wandelnetwerken met knooppunten beschikbaar, zoals het netwerk "Monts de Flandre/Heuvelland" ten noorden van Bailleul en het netwerk "Dunes de Flandre/Westkust" rond Duinkerke.

Deze Franse netwerken sluiten bovendien aan bij de wandelnetwerken aan Vlaamse zijde en hebben een uniforme bewegwijzering zodat men probleemloos de "grens" kan passeren.
De digitale routeplanner (beschikbaar op de site) biedt je tevens de mogelijkheid om vooraf je wandeling uit te stippelen zodat je die nadien kan uitprinten of downloaden op je GPS.


Op de site van www.tourisme-nord.fr/nl vind je ook de gids "Guide des Cafés Randos".


In deze gids kun je "wandelcafés" terugvinden waar men eventjes kan pauzeren en iets eten of drinken. In deze "cafés Randos" heerst er een huiselijke sfeer en men kan ze terugvinden niet ver van de wandelpaden.

Op mijn blog : http://wandelenoverdeschreve.blogspot.be/ heb ik alle verslagen en foto's van mijn wandelingen "over de Schreve" gepubliceerd.

Labels: , ,

0 Comments:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage