<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.wandelblogdidierreynaert.be

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Wandelblog Didier Reynaert: 1 november 2015 : Thimougies (Adeps) (15 km)

zondag 1 november 2015

1 november 2015 : Thimougies (Adeps) (15 km)

Wandeling in T-shirt op een zomerse Allerheiligen.


Thimougies is een deelgemeente van Doornik en ligt ten westen van deze Waalse stad. De Adeps-tocht wordt jaarlijks op Allerheiligen georganiseerd door de wandelclub Mont-Marche Tournai. Dit jaar was het mijn vierde deelname en ook deze keer had de wandelclub gezorgd voor een ander parkoers via de dorpjes Beclers, Havinnes en Melles met heel veel onverharde paadjes. In "le Tournaisis", de streek rond Doornik, stapte ik reeds heel wat tochten en het mooie, glooiende landschap en de rust van deze regio kunnen mij telkens opnieuw bekoren.

Onderweg had ik heel wat foto's genomen maar na afloop merkte ik dat ik mijn geheugenkaart niet in mijn camera had geladen. Dus heb ik van deze tocht spijtig genoeg geen foto's.
Onderstaande foto van de verdwenen (een storm blies de molen in 2008 omver) molen van Thimougies plukte ik van het internet. Er zijn plannen om de molen op dezelfde plaats opnieuw op te bouwen.

Ter compensatie : mijn verslag en foto's van vorig jaar : Thimougies 1 november 2014Afbeeldingsresultaat voor thimougies


Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage